olisi kuin ennen...

Runoilija Tiikerinpentu

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 24.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei enää yhteisiä juhlia
ja pitkiä sunnuntaiaamuja sylikkäin vuoteessa.
Ei enää.
Ei yllättäviä suudelmia keskellä arkea,
eikä käsikädessä kulkemista kaupungilla.
Et pysty.

Niin sinä sanot.
Vai etkö halua?

Vastaus olisi kai helppo.
"En rakasta sua enää"

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot