Yhteinen kieli

Runoilija Hömppä

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.8.2005
Viimeksi paikalla: 13.11.2015 19:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.10.1976

 

Sinulla kuvat, minulla sanat.
Samaan tahtiin lyövät sydämet.
Kumpikaan ei uskalla katsoa liian tarkkaan.
Luottamus ei synny tässä ja nyt.
Tiedän, että sinut vielä kohtaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea on runosi
mitä sitä turhaan kiirehtiä

 

Käyttäjän kaikki runot