Suudelman kaiho

Runoilija e906e3741317a0b30e52defb221e33fd

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.7.2018 21:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jälleen on torjuttu

jätetty vain haaveet

kosketuksestasi.

Suudelman himo,

palanut kiinni

jäänyt asumaan

ikävöiville huulilleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voih, kipeän kaunista!!!

rakastuin kahteen viimeiseen säkeeseen! hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot