Sanaton salaisuus

Runoilija e906e3741317a0b30e52defb221e33fd

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 21.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.7.2018 21:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä sano sanaakaan,
älä tunnusta,

tiedän että katseemme
paljastaa

tämän hetken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkullisen mystinen. Hieno.

Ihastuttava, hyvin olet kuvannut tunteen, pidin. Ja samaistuin :-D.

Aaahh, ihana! Tämä on niin monitulkintainen pieni runo. Kutkuttava.

Aidon rakkauden tunnustaa
ilman sanoja,
muutamalla sanalla kerroit
suuren tunteen.

Jes!

Niin totta.
Katse yhdistettynä kehonkieleen, eikä sanoja tarvita.
Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot