Sanoisit sen

Runoilija Riipi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.8.2005
Viimeksi paikalla: 23.12.2019 18:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitä ei ole kirjoitettu huurteiseen ikkunaan, puhelinluetteloon tai viestikenttään.
Sateessa se haihtusi ja häviäisi kuitenkin,
hukkuisi kaiken painosta.

Ei siitä kyllä saisi mitään selvääkään.
Eihän sitä ei ole olemassakaan.
Kukaanhan ei ole nähnyt tai kuullut sitä.

Sano se ääneen tai paina "lähetä".
Hakkaa ja ikuista se betoniin.
Siitä sitä ei raavita irti. 
Sieltä se ei katoa, unohdu
tai huuhtoudu ulottumattomiin.

Kyllä betonikin murenee.
Näen sen jo silmiesi muuttuvasta väristä.
Enää vain omat kasvot heijastuvat takaisin.

Selite: 
Pitkästä aikaa tuli tänne laitettua jotain näkyviinkin..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Riipi Muistossa 18.11.2012 1 Runo
Riipi Sielu 18.11.2012 2 Runo
Riipi Loppu 23.10.2011 3 Runo
Riipi Nimetön 25.1.2009 0 Runo
Riipi Siinä 8.12.2008 0 Runo
Riipi Ennen 8.12.2008 0 Runo
Riipi Sanoisit sen 7.12.2008 0 Runo
Riipi Beta 7.12.2008 0 Runo
Riipi Postia 22.8.2005 0 Runo