kakkahätä

Runoilija Rata

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mummo lähti hakemaan Hietalalta maitoa ja oli ukonilma tulossa ja minä en osannut vielä pyyhkiä. Mummo laittoi potan mummolan telkkarin eteen ja katoin pikkukakkosta, mutta en osannut pyyhkiä ja alkoi tulla pimeää, kun oli ukonilma tulossa ja silloin pitää ottaa johto seinästä. En kakannut, koska en osannut pyyhkiä. Sitten minä kiipesin ikkunasta verannalle ja juoksin mummon perään polkua pitkin metsässä ja vähän jyrisi ja pääsin sitten sinne hiekkakentälle ennen isoa tietä missä oli isoja poikia ja mopoja. Minä sanoin, että kakattaa, enkä vielä osaa pyyhkiä. Ne sanoivat että mene vain takaisin sinne mummolaan, että kohta mummo tulee, koska minä itkin, enkä saanut kunnolla sanottua ja sitten minä juoksin kovasti takaisin polkua mummolaan ja kiipesin ikkunasta sisälle. Kakatti niin paljon, että otin potan ja kakkasin ja luin tarzania. Nyt ulkona satoi ja tuuli ja oli hyvin synkeää. Sitten mummo tuli sateesta maitokannun kanssa ja sanoi, että reipas mummun muru ja pyyhki pyllyn ja minä sain tuoretta maitoa ja pääsin mummon syliin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana mummo. :)

Aitoa meininkiä, sitä tarvitaan tässä aikuisten maailmassa. Kiitos

Suosikkeihin lähti tämä mukava pieni muistosi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rata Pieni punk-laulu 14.5.2015 0 Runo
Rata Lähteminen 13.10.2012 1 Runo
Rata Unelma 15.7.2009 0 Runo
Rata Katoa. 20.2.2009 0 Runo
Rata Unilintu 2 30.8.2006 1 Runo
Rata Kasvu 15.5.2006 0 Runo
Rata kakkahätä 4.3.2006 3 Runo
Rata Saneeraus 4.3.2006 1 Runo
Rata veljekset 4.3.2006 0 Runo
Rata HN51 4.3.2006 0 Runo