Mielikuvitusystävä

Runoilija Emmmq

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Etkö jo ymmärrä,
kuinka minä sinua vihaan.

Sinä vain satutat minua,
minun sairasta mieltäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juu'u. Kyllähän tässä jäi lukija miettimään tarinaa runon takana. Hyvä niin.

 

Käyttäjän kaikki runot