Se tappaa sinutkin

Runoilija Emmmq

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiivi hiljaa luokseni hyvä olo,
Hys hys, paha olo kuulee sen,

Hiivi hiljaa,
Minä odotan,

Vai tappoiko paha olo sinutkin?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot