Hylkeenpyytäjä

Runoilija Hippe

mies
Julkaistu:
72
Liittynyt: 2.8.2005
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 23:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.6.1967

Runoilija äänestyksen 41/-12 äänestyksessä mukana ollut kiittää teitä, mitä nöyrimmin, saamistani äänistä ja palautteesta.

-----------
Kuten muumi pappakin, rakastan merta, myrskyjä ja majakoita.
----------

Hän runojansa kirjoittaa,
kuu pienen huoneen vain hopeoi
hän ehkä naurahtaa, kun jokin
vanha laulu radiossa soi,
hän hetken unelmoi...


Juha Lehti / Katsot tähtiä.
 
Kaukana merellä
yksinäisellä, lumen ja jään peittämällä luodolla

hän tähyää merelle
luodikko sylisään
toivoo löytävänsä hylkeitä

muistelee naapuri mökin isäntää
sitä joka vajosi jäiden alle viime viikolla

omaiset kuulisivat suruviestin vasta keväällä
jäiden sulattua

päivä taittuu hämäräksi
sitten pimeyteen
ei hylkeitä tänään

pienen kaminan sytyttää mökkiinsä
hylkeenlihaa pannulle

öljylyhdyn valossa
hän matkustaa mantereelle
luo perheensä
kevään kyntötöihin
kesään...
Selite: 
Tämä oli vanhalla sivustolla, mutta runosivujen uudistuksen myötä tämäkin hävisi. Onneksi löysin saman facebook sivuiltani. Jälleen yksi pelastettu runonen. Loput 220.runoa liene menetetty iäksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, Sinulta erilaista mutta mielenkiintoista kerrontaa <3 
Mahtavaa kerrontaa
Voin nähdä tämän silmissäni

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot