Hopeinen kuu

Runoilija Hippe

mies
Julkaistu:
69
Liittynyt: 2.8.2005
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 19:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.6.1967

Runoilija äänestyksen 41/-12 äänestyksessä mukana ollut kiittää teitä, mitä nöyrimmin, saamistani äänistä ja palautteesta.

-----------
Kuten muumi pappakin, rakastan merta, myrskyjä ja majakoita.
----------

Hän runojansa kirjoittaa,
kuu pienen huoneen vain hopeoi
hän ehkä naurahtaa, kun jokin
vanha laulu radiossa soi,
hän hetken unelmoi...


Juha Lehti / Katsot tähtiä.
 

Katson ikkunasta
  täyden kuun hopeoimaa hankea
    takapihani puita
      kirkkaita tähtiä

mietin usein
  näetkö ne samalla tavalla
    juuri nyt... siellä jossain
      tunnetko samoin?

kuu hopeoi nyt muistomme

  aamu auringon pyyhittäväksi historiaan

Selite: 
:-/
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis

Hopeista haikeutta,
Ihanuutta samalla jotenkin.

Pidin.

Kaipuun hopealankaa kehrää tämä runo sattuvin sanoin.

oi ja voi :( mutta kaunis on runo!

Oi miten ihana !

Riipaisevan Kaunis,
täynnä surumielistä Haikeutta.

Todella haikeaa kaipausta.
Pidän erityisesti viimeisestä rivistä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot