Perheenjäsen

Runoilija nopp

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.11.2010
Viimeksi paikalla: 10.11.2020 21:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedät hänen olemassa olon
kuulet hänen äänensä
mutta sinun sisimmässä hän on
kuollut.

Niin monta kertaa olet
särkenyt sydämmeni
luottamukseni menettänyt
kunnioitukseni ohi kulkenut

Yrittänyt olla vielä jotain
minulle, vaikka et ole
huuto ei tehoa jokainen
loukkaus jokainen sana
on minulle kuin tyhjää

ennen rakastin sinua
nykyään haluaisin mutta
en voi
en voi
en voi
en voi antaa anteeksi sellaista
mistä et ole edes pahoillasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot