Täysi

Runoilija Ageha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulen ja tempperamentin alla haavoittuva ja särkyvä tyttö..
 

Minä olin heikko ja uskoin
teihin
ystävällisiin sanoihin vailla merkitystä

Katseisiin jotka olivat mitättömiä

Uskouduin hetkinä vaikeina
kun te käänsitte ne minua vastaan
johditte harhaan

Nyt kun olen vahva
enkä mene enää lankaan
haukotte henkeänne uhmasta suurillaan
katseet täynnä ihmetystä

Nyt kun olen itseni
enkä päästä teitä niskan päälle
olette hämmennyksissä
ette usko häviötänne

Koska lopultahan te vain hävisitte
uskottavuuden
ystävyyden
joka olisi ollut palkitsevaa

Nyt kun jäljellä on enää tyhjyys
en kuule itkuanne enkä avunpyyntöänne
vaan pystyn jatkamaan
ja jälleen elämään.

--------------------------------------

Selite: 
Epätoivoa tuntiessa sanojen purkaminen tekee hyvää jälkeä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ageha Synkkää syyskuun kolmatta 28.10.2009 0 Runo
Ageha September 28.10.2009 0 Runo
Ageha Täysi II 27.10.2009 0 Runo
Ageha Täysi 27.10.2009 0 Runo
Ageha Voimaa 27.10.2009 0 Runo
Ageha Nimetön 9.4.2009 0 Runo
Ageha I ride 9.4.2009 0 Runo
Ageha Riipivä 9.4.2009 2 Runo
Ageha Raapii 3.8.2008 0 Runo
Ageha Kaiheana katsoen tulevaan 25.7.2007 0 Runo