Viilto

Runoilija mitama

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.7.2005
Viimeksi paikalla: 28.8.2023 14:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä voi olla ruusuilla tanssimista, joskus piikit kuitenki pistää...
 

Olet rakastanut minua jo vuosia,
silti
et vieläkään tunne minua,
et tiedä
millainen sisimmässäni olen..
Olen yrittänut varoittaa,
avata silmäsi,
olen satuttanut sinua,
muttet vain halua nähdä..

Tulin paikkaan
missä me käytiin välillä
kesällä kahdestaan,
meren rantaan,
missä sillä yksinäisellä penkillä istuttiin
ja katsottiin auringonlaskua.
Nyt tuulee
ja on pilvistä.

Toivon sinun soittavan,
mutta tuskin soitat.

Peitän tunteeni
hymyilen,
vaikka sisälläni
on pelkkää pahaa,
kun olen surullinen
kukaan ei huomaa,
kun olen iloinen
kukaan ei tiedä.
Peitän itseni valheellisella ulkokuorella,
olen hyvä siinä..

Olen pilannut
sekä omani,
että muiden elämät.

Tahdon mieleni valuvan pois
vereni mukana,
syvälle maahan
ettei yhdestäkään syntyvästä
tule kaltaistani,
tahdon kuoleman
korjaavan minut pois,
muiden tieltä,
satuttamasta heitä.

Viilto vain
ja katoan.

Selite: 
Tuntu tosi pahalta.. Haluun kuitenki korostaa ettei ois sen arvosta heittää elämää hukkaan, aina saa kirjottaa ja vuodattaa tunteita paperille kuhan se jää siihen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mitama flying 13.11.2007 0 Runo
mitama kaipuu 13.9.2007 0 Runo
mitama Nimetön 8.2.2007 0 Runo
mitama Ajaton, hengetön 8.2.2007 1 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 0 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 1 Runo
mitama Nimetön 8.1.2007 1 Runo
mitama Rakkaani 8.1.2007 0 Runo
mitama Nimetön 12.12.2006 0 Runo