Vihaan sinua!

Runoilija Lola

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oon tämmöinen urheiluinen nuorehko nainen :)
 

Vihaan sinusta kaiken mitä nään.
Vihaan kun olet se tyttö,joka petti minun miestäni.
Vihaan sinun luonnetta,
vihaan sinun katkeruuttas,
vihaan sinun kieroutesi.
Vihaan sitä mitä puukotit selkäni takana.
Vihaan sinun valheitasi.
Vihani vaan yltyy kun näänkin sinut.

Selite: 
Tää on yhelle ärsyttävälle...
Kategoria: 
 

Kommentit

olet yhdestä kohtaa unohtanut välilyönnin

olet yhdestä kohtaa unohtanut välilyönnin

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lola Olin onnellinen 28.12.2011 0 Runo
Lola Miksi? 8.9.2011 0 Runo
Lola Minun haave 22.1.2011 2 Runo
Lola Maxi 24.12.2009 4 Runo
Lola Entinen ystävä 24.12.2009 2 Runo
Lola Isosisko 16.2.2009 2 Runo
Lola Vihaan sinua! 21.11.2008 2 Runo
Lola pohjanmaan murre 21.11.2008 0 Runo
Lola Sinä jäät minä lähden 17.10.2008 0 Runo
Lola Essi 30.7.2008 4 Runo