Vapaus

Runoilija SilentAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen odottanut sitä päivää jolloin,
ihmiset eivät enää mua satuttaa voi,
jokainen kyynel, jokainen ilkeä katse sinusta muistuttaa,
olen valmis jo hautaamaan raa'an ja julman maailman ympäriltäni kauas taakse,
ja juosta niin kovaa kun voin,
ette te mun sielua koskaan kiinni saa,
kun vapaus ottaa minut haltuunsa ja vie paikkaan jonne oikeasti kuulun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot