Ikuinen rakkaus

Runoilija SilentAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sua ajattelen ja ikävöin nyt, tuska kaiken kauniin palasiksi rikkoi, sinä olit ainut mitä minulla koskaan oli, siihen tunteeseen nukahtaa olisin voinut, ikuiseen rakkauteen, siitä koskaan herätä en halunnut, siellä mun oli hyvä olla missä olit sinäkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot