Isä 4.7.2004

Runoilija sultu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos kaikelle kommenteista :)
 

Ikävä valtaa mielen taas,
valtaa, ja juopot huutaa vaa.
Äiti, sua oikeesti rakastan,
älä anna viinan viiä sua ja lastas!

Iskä, tuu auttaa mua autokoulus,
yksi veljenka viettäny viime joulut.
Insinööri, se musta tulee,
oonko ainut, joka sua suree?

Ei sillä, itku sua palauta ei,
mutta mitä vittua, miks henkes veit?
Toisaalta ymmärrän joo ja anteeks annan,
mutta luvakkaa, säästäkää mun kaveri anna.

Ei ilma haasteit selvii,
tarvii siskoi, sekä veljii.
Mutta missä on vanhemmat, ku niit tarvii?
ne istahtaa, just nyt, juoppopöydän sorviin.

Ei kantaudu äänet mun korviin,
sanat susta ja sun hyvästä sydämestä.
ei mulle valehella tarvii.
Itsemurha, kaikki on taas perseestä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sultu Elämäni mies 17.3.2012 2 Runo
sultu Tunne 20.9.2011 2 Runo
sultu tunnusta 3.8.2011 0 Runo
sultu Isä 4.7.2004 3.8.2011 0 Runo
sultu Nimetön 27.10.2008 0 Runo
sultu Nimetön 23.1.2008 1 Runo
sultu psykologi 23.1.2008 1 Runo
sultu Ystävyys 12.1.2008 0 Runo
sultu . 7.1.2008 0 Runo
sultu ei 13.6.2007 0 Runo