Meri

Runoilija Elisa Lehmus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meri pärskyy ja kuohuu
Aallot rantaan lyö
Sieluni silmin näen nyt
Sinut tummana, vapaana
Aallon harjalla

Rannalla seison ja odotan
Suola maistuu suussani
Hiukset tuuli pörröön tuivertaa
Ikuisesti sinua mereltä odotan
Sydämessäni rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Kaihoisan kaunis, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot