Leikin ajalla.

Runoilija Jontskuti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmänräpäyksessä hukutat itsesi hunajaan,
kahdessa tarraudut kiinni manalaan.

Ajan kanssa leikin jälleen,
mutta aika leikin kestäkööt,
sillä itse en sitä kestä.

Sinä sanot,
ei ajalla ole leikkimistä.
Minä mietin,
miksi sitten elämme?

Elämä on aikuisten leikkiä.

Selite: 
Vain tahroja paperilla..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot