Hetken yhteys

Runoilija MaryShang

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 19.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Väkevää viiniä sun huulilla
hiukset silmillä
sateen piiskaamat kadut

kioskinkatoksen alla
piilossa katseilta
en tunne sua kuin pinnalta

sielultaan kapinallisen
emme tahdo kiintyä unelmaan
kuuletko, maailma ei ole ihmeellinen

pieni hymy kosteilla huulillasi
sinä tiedät...

Selite: 
Koulussa tunnilla raapustettu joten ei laatukamaa..ei kenellekkään erityiselle ihmiselle. To be continued...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot