Yksinäisyys

Runoilija epäilyss

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 28.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yritän sua rakastaaa
kaiken annan, muttet sitä otakkaan?
Mitä maailmalle on tapahtumassa eikö rakkauttaa saa?
yksi olen taas ja katson maailmaa

Maailma mua kässisään pitää
Eksynyt olen, auttaako joku?
En jaksa ajatella, en edes piittaa

Luulin löytävän oikean tien
mutta olin väärässä

Miks kaikki muuttuu tärkeeks vasta kun sen kadottaa?

Nykyään mikään ei tunnu miltään
Voikun voisin edes aikaani taaksepäin siirtää

Kaikkea ei voi korjata
sen kanssa eletään
ja joskus ehkä pelätään

Yksinäinen tyttö itkee tässä maailmassa
tahtoisi olla paremmassa paikassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis ja haikea..

 

Käyttäjän kaikki runot