Unelma

Runoilija zuice

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tulit vastaan kadulla
kuin jykevä puu,
sinä katsoit minua silmiin
ja hetken oli rauhallista.
Sinä pidit kauneudesta
niin kuin minäkin.
Välillä lähdimme ulos
koleaan syysilmaan
vain katsoaksemme
kuinka kaunista ulkona on.
Sinun silmäsi saivat minut jäämään sänkyyn
ja myöhästymään koulusta.
Keskustassa otit minua kädestä kiinni
ja puristit hellästi,
hymysi tarttui
ja askeleeni nopeutuivat.
Sinä annoit minulle niin paljon,
annoit minulle itsesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
zuice ----- 30.10.2010 1 Runo
zuice Armo 30.10.2010 0 Runo
zuice Nimetön 30.10.2010 0 Runo
zuice Oodi Tsekistä 10.4.2008 0 Runo
zuice Unelma 11.10.2007 1 Runo
zuice Kasvain 2 5.8.2007 2 Runo
zuice Onni.. 5.8.2007 2 Runo
zuice Kasvain... 21.2.2007 4 Runo
zuice Sananen rakkaudesta.. 9.2.2007 0 Runo
zuice Ystävyydestä 27.10.2006 0 Runo