Oodi Tsekistä

Runoilija zuice

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli ulvoo puissa,
viileä viima käy vasten kasvojani.
Katson ylös,
tähdet tuikkivat kirkkaina.
Yritän niitä tavoittaa - turhaan.
Havahdun ääneen,
joku sanoi:
"Ahoj!"
Vastaan jotain epämääräistä.
Uppoudun jälleen ajatuksiini.
Tuijotan kaukana alapuolella
laaksossa sijaitsevan kaupungin valomerta,
Se on kuin muurahaisten maa,
kaikki näyttää niin pieneltä.
Tuuli voimistuu
ja päätän
palata sisälle pimeään huoneeseen
omaan yksinäisyyteen.

Selite: 
Kirjoitettu erittäin tuulisena iltana Tsekissä 25.1.2008
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
zuice ----- 30.10.2010 1 Runo
zuice Armo 30.10.2010 0 Runo
zuice Nimetön 30.10.2010 0 Runo
zuice Oodi Tsekistä 10.4.2008 0 Runo
zuice Unelma 11.10.2007 1 Runo
zuice Kasvain 2 5.8.2007 2 Runo
zuice Onni.. 5.8.2007 2 Runo
zuice Kasvain... 21.2.2007 4 Runo
zuice Sananen rakkaudesta.. 9.2.2007 0 Runo
zuice Ystävyydestä 27.10.2006 0 Runo