Päihittämätön

Runoilija Joonas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On lahja rakastaa, mutta suurempi tulla rakastetuksi.
 

Asia..
On se niin ihmeellinen, kuin yksi kyynel.
Kun seisomme tässä, hiljainen soi kannel.
Muistot raskaat palaavat mieleen,
jonain päivänä olen vahvempi... Ja sinä kadut.
Päihittämätön. Vain hiljainen lauluni kuiskaa.. Päihittämätön...

Istun yksin puun alla...
Kuuntelen tuulen kuiskaista.. Päihittää...
Muistelen sankareita noita,
lauluja heistä, tuuli oi vielä kerran soita.
Jonain päivänä toivon jotakin kaunista...

Päihittämätön, asia on se mitä laulan.
Kanteleni, lauluni sitä tuulen kanssa laulaa..
Päihittämätön... Etsin sinut, ja en pelasta sinua siltä..
On se asia huolehtia...
Se on päihittämätön..

Selite: 
asdasd
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Joonas Oi, miksi 23.12.2008 0 Runo
Joonas Viha 5.9.2007 0 Runo
Joonas Aurinko 26.8.2007 0 Runo
Joonas En 16.2.2007 3 Runo
Joonas Anteeksi 5.11.2006 1 Runo
Joonas Joutsen 5.11.2006 1 Runo
Joonas Päihittämätön 5.11.2006 0 Runo
Joonas Aava meri. 4.11.2006 0 Runo
Joonas Hylätty mökki 4.11.2006 0 Runo