Kukka kedolla

Runoilija Hämis

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 10.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

27-vuotias elämää tutkiva nainen.
"Never give up"
 

Olen rakastunut Sinuun, kuin kukka kedolla aurinkoon. Kedon kauneimmaksi kukaksi itseni tunnen, kirkkaimmaksi, ympärilläni tuhansia värejä, varressani kuumia, polttavia väreitä. Heilun tuulessa, niinkuin ajatukseni keinuvat. Välillä tyynempää, välillä, kuin laiva myrskyisillä aalloilla. Aina pyrin kohti Sinua, vaikka kauemmas ajautuisin. Lämmin, voimakas tunne lähelläsi. Olen tässä ja nyt, juuri näin. Ei väliä eilisestä, ei huomisesta. Tarvitsen sinua juuri nyt.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot