lälläs pöö

Runoilija tyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poistin kaikki vanhat runot 1.12.2009!
 

Opin koko ajan
uusia sanoja, uusia sanontoja, uusia asioita.

Esimerkiksi sen
ettei kännykkää kannata kastella.

Ja silti joskus voi käydä niin
ettei kerta kaikkiaan saa yhteyttä kehenkään.

Selite: 
Aivan mahtava sanonta toi "lälläs pöö".
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot