joskus se auttaa, joskus ei

Runoilija tyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poistin kaikki vanhat runot 1.12.2009!
 

On niin helppoa pilata kaikki,
särkeä lähinnä oma sydämensä.

Ei sitten tee mieli tehdä mitään,
tai ainakin kaikki menee pieleen.

TÖÖÖÖÖT!
"No vittu kun ei voi jalkakäytävälläkään kävellä,
ja jos kävelee autotiellä kuuskasi ajaa päälle!"

Silloin pitää tyytyä puolituttuun seuraan
ja yrittää pitää hauskaa.

Selite: 
Kaisaniemenkatu on hauska paikka!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot