Peitto

Runoilija Kodira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 10.9.2016 12:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Peitto peittää maailmaa
sitä välillä voi hiukan nostaa
ei liikaa, hiukan vaan
jolloin valoa saattaa raosta pilkistää.

Peitto pehmentää maailmaa
se himmentää äänet ja värit
näkökentän sumentaa.

Peitto ei lähde vaikket itseesi uskokaan
se ei lähde vaikket onnistu missään
se ei lähde vaikka sen värjäät kielletyllä värillä
sillä mikä ei lähde millään.

Peitto on jotain mikä on täällä ainiaan
siksi tyttö ottaa peiton aina mukaan
se antaa turvaa ja lämmittää
se auttaa unohtamaan ja halaa
silloin kun hän ei enää palaa.

Tyttö sulkee taas silmänsä
ja palaa peiton maailmaan.
Ei sieltä kukaan häntä saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kodira Kuoleman esto 9.4.2014 1 Runo
Kodira Nimetön 4.9.2011 0 Runo
Kodira Peitto 4.9.2011 0 Runo
Kodira Nimetön 21.8.2010 1 Runo
Kodira Nimetön 17.7.2010 0 Runo
Kodira Nimetön 17.7.2010 0 Runo
Kodira Nimetön 12.10.2009 0 Runo
Kodira Nimetön 9.9.2009 0 Runo
Kodira Nimetön 24.8.2009 0 Runo
Kodira Nimetön 26.2.2009 1 Runo