Nimetön

Runoilija Kodira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 10.9.2016 12:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valmiit keskustelut

jokaisen mielessä
sanat valmiina taistelemaan
toisen sanomaa vastaan
mitä ei itse näe eikä halua nähdä

keskustelu on turhaa
sen on jo jokainen käynyt mielessään
mielipiteet enää törmäilevät toisiinsa
jatkavat ikuista väittelyään

Minun mielipiteeni vastaan sinun
niin turhaa
kun ei mikään muutu kenenkään mielessä
vaikka sievessä mielessä
sen kielessä
ei ajatukset muutu
ei ihminen pysähdy

ajattelemaan

katso asioita välillä muiltakin kanteilta

niin vältyt joidenkin ikuisilta kanteilta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Kodira Nimetön 26.2.2009 1 Runo
Kodira Nimetön 24.8.2009 0 Runo
Kodira Nimetön 9.9.2009 0 Runo
Kodira Nimetön 12.10.2009 0 Runo
Kodira Nimetön 17.7.2010 0 Runo
Kodira Nimetön 17.7.2010 0 Runo
Kodira Nimetön 21.8.2010 1 Runo
Kodira Nimetön 4.9.2011 0 Runo
Kodira Peitto 4.9.2011 0 Runo
Kodira Kuoleman esto 9.4.2014 1 Runo