Pieni ihminen

Runoilija Delicato

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäpä sanoisin itsestäni? Kultaisella -70-luvulla syntynyt naisimmeinen, joka taapertaa elämässä eteenpäin satunnaisesti horjahdellen. Kirjoittelen aikani kuluksi jos jonkinmoisia räpellyksiä, joskin aika kuluu muissakin merkeissä hyvin usein, jolloin kirjoittamisessa on taukoa.
 
Pieni lapsi yrittämässä, 
yrittämässä niin kovasti,
pärjätä muiden mukana,

samassa tahdissa
parhaan ystävänsä kanssa.

Eikä kuitenkaan onnistu,
vaikka halua olisi,
ja yritystä senkin edestä.

Miten saada hänet vakuuttuneeksi,
että vaikka hän ei olekaan

nopein,
paras,
tai edes keskiverto,

että vaikka hän tarvitsee
enemmän ohjausta,
yksinkertaisempia ohjeita,
kuin luokkatoverinsa,

on hän siltikin
yhtä arvokas,
yhtä ihana,
yhtä tärkeä.

Oppilas.

Ihminen.
Selite: 
..joskus sitä tuntee syvää voimattomuutta..
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin lämmintä empatiaa runossasi! Kuin äiti lapselleen..kannustava ja välittävä teksti:)

Aivan ihana, kannustava ja lämmin runo!
Olet oikealla alalla. ^^

Kaunis , ihana kannustava runo lapsesta. Valoa jaksamiseen

 

Käyttäjän kaikki runot