Pimeässäpalvoja

Runoilija Enkelin siipi

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 9.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muut saa palvoa aurinkoa auringossa,
minä palavon rakkautta pimeydessä
lämmittelen hohkaavan ruudun äärellä
facebookissa mulla on sun profiili auki ja käyn kuvias läpi
läimäytän läppärin kiinni vihassani

miksi sulla on tyttöystävä?
olemme toisillemme kuin valetut
betonista tai varmaan jostain paremmasta materiaalista mitä valamisessa käytetään

Tyttöystäväs patsastelee höyhenissään taas profiilissaan
ottaa aurinkoa auringossa
mut mä näen sen tarkasti
mä näen sen niin kuin suurennuslasin alla
ja sen höyhenet syttyy palamaan

Säkin olit kreetan lomalla
mä palvon sun rakkauden raitoja
öljyä sun iholla

Selite: 
Mä oon välillä ollut mustasukkainen Facebookissa olevien kuvien takia. p.s. kai huomasitte suurennuslasi-jutun, ja rakkausraidoilla tarkoitin rusketursaitoja
Kategoria: 
 

Kommentit

mä samastun!!!! mullakin on pistää vihaks eefakäfeaäk f asdl kaäc ac ac a

 

Käyttäjän kaikki runot