Odotusta

Runoilija igum

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2005
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kaikista ei tarvii tykätä, mut kaikkien kans pitää tulla toimeen"
 

Auts!
Välillä potkaiset niin että tuntuu,
pieni ihminen siellä sisälläni.
Meinasit lähteä sieltä pois jo
yksitoista viikkoa sitten,
mutta päätitkin jäädä.
Uskon että öiset rukoukseni
ja toiveeni kuultiin,
ja uskallan jo antaa sinulle
luvan tulla.
(Hauskaa, ihan kuin minä
voisin siihen vaikuttaa.)

Odotus on siitä kummallista,
vaikka juuri on kuunneltu,
tutkittu, tarkistettu,
voi seuraavassa hetkessä taas
laskea liikkeitä,
liikutaanko siellä..
Aina joku huoli.

Eivätkä ne huolet
syntymään lopu,
aluksi kuunnellaan,
hengittäkö tuo pieni,
yskikö hän
vai mikä oli tuo ääni.
Onkohan kuumetta,
ihottumaa vai miksi
ei syö?
Kasvaako liikaa tai
liian vähän.

Huolia kyllä, murheita myös,
mutta aina enemmän iloa,
touhua, ääntä ja elämää.
Valoa,
tuo pieni pikkuinen,
valoa elämäämme.
Sitä hän tuo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienoinen suloinen tulokas antaa merkkejä äidille välillä lujasti potkaisten, että täällä ollaan. Huoli on jokahetki ennen syntymää ja syntymän jälkeen.Iloa pienokainen tuo tullessaan sekä lisää valoa.
Koskettavan kaunis runo!!

Voi kun tuli hyvä mieli, on jo niin kauan aikaa, kun itse olin tussa tilanteessa, nyt se on niitä niin ihania lämpöisiä muistoja, väkisinkin tuli hymy huulille. Onnea sinulle!!! Nauti jokaisesta hetkestä.

Kauniisti kuvailet odotusta ja huolta lapsesta koskettavassa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
igum Nimetön 30.1.2009 0 Runo
igum Aatteita iltasella 7.6.2008 1 Runo
igum Pojalleni 7.6.2008 2 Runo
igum Pieni poikani 8.4.2008 0 Runo
igum Lapseni 15.3.2008 0 Runo
igum Odotusta 22.11.2007 3 Runo
igum Nimetön 29.10.2007 0 Runo
igum Nimetön 23.7.2007 0 Runo
igum Puu 24.5.2007 3 Runo
igum Hyvästi, ystäväni 14.5.2007 1 Runo