Äidin muistolle

Runoilija Victim of Life

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämänjanoinen ihminen etsimässä Itseä.
Menetykset ja elämän kovat koettelemukset ovat karaistaneet ja tuoneet erilaisia näkökantoja elämääni. Olen vahva ja määrätietoinen ihminen ja oppinut että mikään elämässä ei tule nappia painamalla. Elämän eteen on tehtävä töitä jos meinaa pärjätä ja selviytyä. Unohtamatta huumoria. Ei täällä kuitenkaan haudanvakavana tarvitse elää. Kerran täällä eletään niin kannattaa nauttia ja elää hetkessä. Huominen on tuntematon.Joten antaa elämän viedä :)
 

Surun verho pimentää
aika pysähtyy
menetyksen tuska sisimmässä
viiltää sydämmeen haavan
kyyneleiden virta pulppuaa
ja poskille valuu
lopulta pois huuhtoutuu
niinkuin ihmiselämäkin valuu pois
loppuu ja kuolee
rakas äiti haudan lepoon vietiin
elämästä lopulliseen hiljaisuuteen
mutta muistoissa elät iäti
sydämmen sopukoissa
ja syövereissä, ainiaan
meillä muilla elon tie jatkuu
joten eläkää täysin siemauksin
koska ei voi tietää milloin
viimeinen hetki koittaa
ja kuolema korjaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

itkun sait aikaiseksi. kauniisti sanoiksi puettu rankka menetys..

Kaunis on muistorunosi!

 

Käyttäjän kaikki runot