Mummola

Runoilija Victim of Life

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämänjanoinen ihminen etsimässä Itseä.
Menetykset ja elämän kovat koettelemukset ovat karaistaneet ja tuoneet erilaisia näkökantoja elämääni. Olen vahva ja määrätietoinen ihminen ja oppinut että mikään elämässä ei tule nappia painamalla. Elämän eteen on tehtävä töitä jos meinaa pärjätä ja selviytyä. Unohtamatta huumoria. Ei täällä kuitenkaan haudanvakavana tarvitse elää. Kerran täällä eletään niin kannattaa nauttia ja elää hetkessä. Huominen on tuntematon.Joten antaa elämän viedä :)
 

Pullan tuoksu ja lempeä tunnelma
kengät porstuaan
ja lämpimän sylin kautta pöytään
joka jo notkuaakin antimista
saamme syödäksemme ja juodaksemme
napa ruskaa ja avataan nappeja
Ja ilmoille heitetään kysymyksiä:
Mahtuuko vielä? Otathan lisää?
Tulee hetki jolloin kieltäytyä pitää,
koska muuten olisi hengenlähtö lähellä
ähkyssä ähisemme
ja pallomahojamme valitamme
Mutta se on itseaiheutettu tila
mummolan notkuavien pöytien kirous
joten seuraavaksi paasto käyntiin
ja aamulla taas murusta rinnan alle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joo, tuttu tarina. Ihanaa että mummoja on olemassa! Hauska kuvaus.

Hienoa kerrontaa niin rakastavasta huolenpidosta

 

Käyttäjän kaikki runot