Ikävä

Runoilija yksinyössä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä on loppujen lopuksi niin lyhyt
Ei olisi aikaa hukattavaksi turhaan, kyyneliin
Pitäisi vain kuunnella sydäntään,
imeä auringonvaloa itseensä kuin kasvi

Sanoa: "Kiitos ja anna anteeksi"
Jos tämä tie oli oikea,
niin se satuttaa liian paljon
ansaitakseen kehuja

Niin paljon olisi pitänyt tehdä eri tavalla...

Selite: 
On ikävä
Kategoria: 
 

Kommentit

mutta kaikella on tarkoituksensa.. kivuliasta ja kaunista on runosi.

Oikeassa olet.Kaikilla meillä olisi jotain
jonka olisimme voineet tehdä toisin.
Hyvä runo.
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot