Nimetön

Runoilija Minna91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005
Viimeksi paikalla: 10.5.2022 11:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja niiaus kaikesta arvostelusta!
 
 

Seison kiitollisuuden ruumillistumana vierelläsi,
kiitän ettei tämä keittiö huokaise solmimaan käsiä
ympärillesi.

Tanssimaan vartaloasi vasten.
Olen kiitollinen muutollesi,
sillä en todellakaan tiedä miten voisin enää irroittaa.

Sinä-minä yhdessä leikillä, leikisti.
Joskus se vain tuntuu yhtä mukavalta
kuin käden sukelluttaminen takatukkaasi.

Minä tahdon naisen, enkä aivan ketä tahansa
vaan tähtisilmäisen peikkoni.

Tietysti vain leikillä, leikisti
pientä riimittelyä.

Sinä-Minä.

Selite: 
I am sick of mind and body.
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttu juttu mutta itsekuri kunniaan... leikisti kiitos

 

Käyttäjän kaikki runot