Nimetön

Runoilija Minna91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005
Viimeksi paikalla: 10.5.2022 11:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja niiaus kaikesta arvostelusta!
 
 

Istuen sylissäsi sen kesän,
auringon lämmössä.
Loppumattomissa tunteissa.

Suudelmia, nenänpäitä iholla.
Lempeitä kuiskauksia tulevasta.

Nyt kaipaan kesää
kun kukimme yhdessä.

Tänään kun huomaan
kaiken sulavan,
mietin miltä tämän kesäinen niitty näyttää.

Unelmilta?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen ja kesänlämmin.

Kaipauksesi on kaunista näkymää niityn yli.
Nieltävän suloista.
Osaat aina! :)

Voi kuinka kaunis! Aivan totta, niitytkin ovat eri näköisiä joka vuosi :) Jospa se ensi kesänä näyttäisi toteutuneilta unelmilta...

kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot