Sitä sinä olet minulle

Runoilija surface

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tää vesi jatkaa taivasta,
niin kuin häilyvät lauseet toisiaan.
Lämmiteltiin katuvalojen alla yö
ja juotiin pullo kotiviiniä
punaista kuin silmät,
joihin halusin jäädä hetkeksi.
Sitä, jonka ympärillä on myrkynvihreä pullo.

Viiniä ilman etikettiä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot