Kiireinen

Runoilija SuuriSuukko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.5.2005
Viimeksi paikalla: 21.6.2022 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Te ette näe tätä myrskyä
kiireisen arkea

Huokaus spurtin jälkeen
viima kasvoilla
loppurutistus kotiin

Antaako elämä koskaan takaisin
sitä minkä se on ottanut ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

Vangitset hienosti vahvat tunnot käyttämiisi sanoihin.

Hyvää syntymäpäivää.

hieno

Vangitset hienosti vahvat tunnot käyttämiisi sanoihin.

Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot