vielä vähän

Runoilija kokopulla4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki on kultaa mikä kiiltää---
 

Väsyttää
väsyttää
mielessä on vain
väsyttää

mieli on tyhjä
kuin
helium-pallo

vähän pitää jaksaa
jaksaa
jaksaa

väsyttää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onkohan runo kenties kalastus aiheinen...

 

Käyttäjän kaikki runot