Vapauden kaipuu

Runoilija Nocturne

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei sanottaisi hyvästi eikä pyydettäisi odottamaan.
Näin se menisi helpommin,
annettaisiin toisillemme vapaus.
Sinä halusit vielä elää valheessa,
pidit minua typeränä kun kaipasin vapauttani.

Kuitenkaan et minua enään rakastanut.
EN MINÄKÄÄN SINUA!!!!
Kuuletko.... En minäkään sinua.

Halusit pitää kulissimme yllä, minkä tähden.
Jotta voisit nujertaa minut,pitää vankina.
Haluan vapauteni. En tarvitse sinua enään..

Selite: 
Tämän kirjoitin kun olin puhunut mieheni kanssa puhelimessa. runoon on kirjoitettu tunteeni
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot