Läski prinsessa

Runoilija kuvasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siitä jäi trauma, kun prinsessamekko ei mahtunutkaan päälle.
Nykyäänkin kai prinsessa, eikä vieläkään mekkoa minulle. Ei satujen prinssiä.
Elämäni kuin sadusta.
Lapsen painjainen.
Kukaan ei halua läskiä prinsessaa.
Ei keneknkään kullaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot