koska olet isäni

Runoilija kuvasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei, isä.

Unohditko minut vain lapsena,
vaiko vieläkin?
Minä ole aikuinen nainen,
sielultaan vain vähän sekainen.

Isä, auta!

Pelasta minut pahalta sairaalalta,
öisiltä möröiltä,
Masennukselta ja bulimialta.

Ole minulle isä koska olet minun isäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava oli kyl :/

koskettava oli kyl :/

 

Käyttäjän kaikki runot