Nimetön

Runoilija Napsukka99

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ikinä näe itseäni,
en sellaisena kuin sinä näet.
En sellaisena kuin vanhempani,
tai ystäväni.

En tiedä olenko kaunis,
olenko laiha?
Olenko ruma,
ärsyttävä ja lihava?

En tiedä miksi jäit luokseni,
kaikkien niiden riitojen jälkeen.
Pysyit täällä,
luonani.

Ikuisesti olen siitä kiitollinen,
kerrothan kuitenkin.
Mikä minussa tekee sen,
ettet lähtenyt jonkun toisen mukaan?

Kerrothan sen,
kerro.
Kerro?
Kerro!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot