Hyvästi

Runoilija HollowMind

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2005
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 22:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meh.
 

En näe tässä enää mitään järkeä.
Ilman rakkauttasi elämä on pelkkää mustaa,
tyhjää ja surua.

Olen kyllästynyt aina häviämään,
olemaan aina pohjalla.
En saa mistään enää iloa,
kaikki on niin tasapaksua ja harmaata.

Olen enää vain varjo entisestäni,
kuori ilman sielua.
Vasten tahtoani kuihdun pois,
vaivun olemattomiin.

En unohda sinua.

Hyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot