Maailma III

Runoilija Caelum

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2005
Viimeksi paikalla: 11.10.2017 0:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen
 

Kahden rakennuksen välissä
pilvet juoksevat kilpaa
pääskysten kanssa.

Vastakkaisessa talossa
nainen katselee ulos
ja hymyilee.

Äkkinäinen sadekuuro
herättää katon henkiin
ropinallaan.

Ulkona tuoksuu kesä
ja lehdillä elämän kaste,
jota janoan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mukavia tekeleitä sulla :)

Täydellistä!

 

Käyttäjän kaikki runot