Nimetön

Runoilija riha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

otta vähä rypys
 

En minä ole nainen. Olen tuote.
Olen rinnat, reidet ja sileä iho,
olen seksiä tihkuva kuva keskiaukeamalla…
Olen kaikkien tuotteiden alaston malli,
olen malja markkinamiesten juhlissa,
olen askel kohti rahaa ja himoa,
olen hyppy kiiltoon ja kimallukseen…
Olen veren kuiske shoppaajan korvassa,
olen syyllisyys, mielen ahdistus ja kieltäymys,
olen ”sisään” -kyltti uusiin ostoshelvetteihin.
Olen nuori, kaunis ja laiha,
olen tuote, kallis ja riittämätön,
olen ahneuden ja rahan rehellinen liitto muiden ehdoilla…

Selite: 
pastissi södergranin runoon
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
riha Nimetön 18.12.2009 1 Runo
riha Nimetön 30.7.2009 1 Runo
riha Nimetön 17.4.2009 2 Runo
riha Nimetön 31.3.2009 0 Runo
riha Nimetön 13.12.2008 0 Runo
riha Nimetön 28.10.2008 0 Runo
riha Nimetön 29.7.2008 0 Runo
riha Nimetön 29.7.2008 0 Runo
riha Nimetön 22.7.2008 0 Runo
riha Pikkusisko 17.5.2008 2 Runo