Perkeleet huutavat, kaiut vastaavat

Runoilija paperisiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2005
Viimeksi paikalla: 15.4.2016 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ymmärräthän,
ettei kukaan näin raskasta,
pimeää ja heikkoa sydäntä
taakakseen halua,

liian raskas
se on jo itsellenikin kantaa."
 

Minä olen hukassa
eksyksissä pahemmin kuin koskaan
kaikkialla pimeää, hämärää
synkkää, toivotonta
perkeleet huutavat, kaiut vastaavat

Minä olen hukassa
eksyksissä pahemmin kuin koskaan
ympärilläni tukahduttavaa, tuskaista
kipua, pelkoa, epätoivoa,
perkeleet huutavat, kaiut vastaavat

Minä olen hukassa
eksyksissä pahemmin kuin koskaan
vasemmalla ahdistusta, oikealla alistunutta tuskaa
takana kipeitä muistoja, edessäpäin tyhjää
perkeleet huutavat, kaiut vastaavat

Minä olen hukassa
minulle tutuimmassa paikassa
olen eksynyt
syvälle
itseeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tumma runo, vahvaa tunnelmaa.
Alkuun toistot häiritsivät, eivät enää muutaman säkeistön jälkeen, ne toimivat. Luovat rytmin.
Joskus on hyvä eksyä ja miettiä, kunhan löytää vielä pois.
Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot