?

Runoilija Blade2112

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 8.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi sinun oli paljon helpompi lähteä.
Miksi edes lähdit?
Teinkö minä jotain väärin?
Luulin olleeni sinulle hyvä?

Kaikkeni minä yritin sinua auttaa.. mutta.....

Edelleen minä raskastan.
Mitä muuta voisi toivoa kun antaa kaikkensa.
Mutta se ei riitä sinulle, luulin sen riittävän.

Tuska, Kipu, Rakkaus

En haluaisi päästää, mutta minun on varmaan pakko.
Sinä toit mun elämääni positiivisuuden, voisinpa vielä joskus kokea saman.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot