Nimetön

Runoilija DreaM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanot rakastavasi minua
mutta en usko että oikeasti rakastat
sanot tuntevasi minut
mutta et kuitenkaan tunne minua
sanot muistavasi minut aina
mutta kuitenkin unohdat minut
sanot ettet jättäisi minua
mutta nyt olen yksin ilman sinua
sanot että voisin luottaa sinuun
mutta et pitänyt lupauksiasi kuitenkaan
sanot puhuvasi totta
mutta et kuitenkaan puhunut .
minun ei olisi pitänyt rakastua sinuun , tuntea sinua , luottamaan sinuun tai uskomaan sinua .
mutta rakastan sinua vieläkin vaikka sinua ei enään ole minun maailmassani .

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tykkäsin,kivuliaan ihana! (:

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
DreaM Nimetön 17.6.2011 0 Runo
DreaM Me 18.5.2011 0 Runo
DreaM Nimetön 1.5.2011 0 Runo
DreaM Nimetön 3.4.2011 0 Runo
DreaM Nimetön 28.3.2011 1 Runo
DreaM Nimetön 27.3.2011 0 Runo
DreaM Nimetön 27.3.2011 0 Runo
DreaM apua ! 24.3.2011 1 Runo
DreaM Nimetön 24.3.2011 1 Runo
DreaM Nimetön 22.3.2011 0 Runo